18 Mart 2014 Salı

salto #77

Görünüm

Salto #77 olarak gerçekleşen toplantı bir önceki Salto #76’da olduğu gibi yine 5.li olarak katılım açısından hayli zayıf bir görünüm sergiledi, zaten önceki toplantı içeriği ve katılımı da zayıf kalmıştı, umalım bu böyle devam etmez. 
Yapılan Salto istatistiklerinde katılımın az olduğu toplantılarda içeriğin de son derece düşük profilli seyrettiği verilerden çıkmaktadır. Bu çarpıcı bir tespit olarak üyelere sunulmaktadır. Özellikle bir üyenin bu tür saltolarda diğer üyeleri yönlendirdiği, ve onları istemedikleri eylemlere zorladığı kayıtlarla sabit görülmüştür. Bu yüzden katılımının yüksek olması çok önemlidir. Eğer katılımda bir zorluk var ise nedenleri açıkça masaya yatırılıp tedavi edilmelidir. 
Salto #77’de  nereden akıllara esti ise bir özür dileme furyası gündeme geldi, malum salto #76’da sesli mesajlar trafiği yaşanmıştı, bunlar tekrar gözden geçirildiğinde, ardından böyle bir davranış sergilenmesi müdüriyeti çok memnun etmiştir. Ancak son konuşmacı özür dileme yerine tekrar eski moduna dönerek bildiğimiz lafları etmiş, müdüriyet bu üyenin ayarlarının tekrar gözden geçirilmesini hocamız Metin beyden rica etmiştir, muhtemelen diline de bir piercing takılmasını önerecektir, zaten ara sıra garip bir metal çubuktan duman çıkaran bu üyenin uzunca bir zamandır takıntıları olduğu gözleniyordu, allah şifa versin diyelim.

Kuzu stoklarına bakan eski level manager işe hızlı bir giriş yaparak stok durumlarını duyuran bir mesaj yayınladı. Müdüriyete danışmadan yapılan bu bildirim zamanlama olarak uygun olmasa da konuyu açtığı için iyi oldu. Müdüriyet bundan böyle herkesin kendi adına ürettirdiği rakılardan tüketmesini böylece tüketiminde özelleşmeyi teşvik etmeyi diğer yandan ise rakı ikramının her zaman olduğu gibi serbest ve özgür olduğunu bildirmeyi görev bilmiştir. 
Ayrıca son iki saltoya ait tapelerin müdüriyet backup arşivinde bulunduğunu, akıbetleri konusunda ise üyelerin görüşlerinin önemli olduğunu vurgulanmıştır. Kötü sözlerin daima sahibine ait olduğunu birkez daha hatırlatılarak, özürlerin ise kabulünü talep etmiştir. (birisi hariç) 

 






Müdüriyet 

 istatistikler ;
·         77.ncü salto
·         Mart aylarında yapılan 6.nci salto
·        Salı günleri gerçekleşen 62.nci salto
·         Katılan 5 üye (AA,CT,HB,RK,TA)
·         Katılan üyelerin toplam kilosu ; 454 Kg


2 yorum:

  1. Olum çok güzel olmuş da dile stent ne ola ki?

    YanıtlaSil
  2. haklısın o nedir?, ifade ile anlatılmak istenen güncellenerek yayına alındı ... gracias

    YanıtlaSil